If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
някой може ли да ми каже как да вдигна малко оборотите на моята 'талянка, тъй като работи на едва скромните 250 - 300 и старта и е доста куц....поне си мисля че това е причината
ок...хубаво, може и да не е верен оборотомера, и все пак ако може някой да ми каже от къде да вдигна оборотите пък на принципа проба - грешка...но се съмнявам че греша...
ако ти е с карбуратори колата, трябва да отидеш да ти ги регулират прецизно някъде. ако е инжекцион не може да буташ оборотите и проблема ти е другаде.
Кажи ква е колата и най-добре иди на една свястна диагностика, за да ти кажат къде е проблема, вместо да си "вдигаш оборотите", каквото и да значи това.
Що не пробваш да почистиш машинката за празен ход (ако имаш такава). Оборотомера ми и на мен понякога показваше стойности 2 пъти по-малки от реалното, така че не се изненадвай.
колата е 1.4 I и не мисля че има нужда от диагностика тъй като я карам 2 месеца вече...не мени обороти има си мощност но работи на ниски обороти. ако може някой да ми каже къде е това моторче за празен ход и ще си я оправя....дирих некоя врътка ама нема...преди тва имах ауди 80 дърто на библия ама беше с карбуратор....там си въртиш жигльорите и си настройваш оборотите ....та моля само да ми кажете къде е това "моторче за празен ход"....извинявам се предварително че не мога да обесня за какво търся съдействие
ясноооо....мерси за пояснението колега kolev...значи за да се настроят оборотите между 850 - 900 трябва да се качне колицата на комп...е мисля че ми стана пределно ясно и благодаря на всички колеги за мненията
той компа винаги се стреми да ги държи тия обороти. като я закараш на диагностика, ще ти кажат точните обороти на празен ход щото на оборотомера не може да вярваш. а също и дали има някаква грешка записана, т.е. нещо за смяна по инжекциона дали имаш. преди да отидеш обаче, смени свещи и кабели.
С извинение и уважение към мненията на всички останали, бих искал да ти кажа да направиш следното:
1. Нищо не сменяй.
2. Изключи + клема на акумулатора за около 15 мин, което ще реши проблема ти с оборотомера.
3. моторчето за празен ход е срещуположно на жилото на газта. С два болта е еврейска звезда или шестограм.
4. Пак там има един пластмасов уред, наречен потенциометър (оста, на която е жилото за газта, свършва с него). Когато той загуби правилното си положение мени оборотите, започвайки работа на ниски, понякога на високи.
Засега е това. Успех.
преди да почистя моторчето за празен ход оборотомера ми показваше около 950, колкото е и по книжката, но колата тресеше на празен ход и понякога гаснеше. След като почистих въпросното моторче, двг спря да друса и да гасне, но оборотомера показваше, а и до сега си показва, 500 об./мин на празен ход. Преди показваше 950 а двг работеше като на 500, сега показва 500, а работи като на 950. Нищо не разбирам ама не се и напъвам. За мен по-важно е как работи, а не колко показва оборотомера.
таблото се разглобява, откача се оборотомера и в задната му част има един тример за настройка.
Колега, можеш ли малко по-подробно да обясниш за тази операция. Ако имаш и снимки ще е супер. Мислиш ли,че след тази настройка оборотомера ще показва правилно?
Comment